martes, 8 de octubre de 2013

Casa Jové – Comerços Centenaris de Sarrià-Sant Gervasi

La identificació dels comerços centenaris al districte Sarrià-Sant Gervasi neix amb la voluntat del govern municipal de promoure i reforçar el comerç de proximitat del Districte, els seus eixos comercials i d’altres associacionismes comercials.

Prova d’aquesta voluntat podem observar les diverses mostres de comerç i gastronòmiques que es porten a terme, les fires d’artesans així com els tallers oberts d’artistes als barris.

Pretenem reconèixer la tasca portada a terme per les botigues i comerços més veterans del nostre Districte, i ho volem fer amb el suport i la participació dels diversos eixos comercials.


La història de Casa Jové comença l'any 1874 quan el Sr Francesc Jové, conegut popularment com "El senyor de Sarrià" funda Casa Jové. Gràcies a que Sarrià era una zona rica en aigües procedents de la Serra de Collserola, el Sr Jové va començar la seva llarga carrera construint de manera artesanal objectes de terracota com conduccions per l'aigua de la pluja fins a crear una empresa artesanal familiar.

La nostra empresa va anar evolucionant deixant enrere l'argila i començant a treballar amb ferro i zinc per a la fabricació de les conduccions i altres peces industrials que nosaltres mateixos instal.làvem. Més endavant, vam iniciar la instal.lació de la xarxa urbana de distribució de gas i d'enllumenat públic als carrers de la ciutat de Barcelona. També ens vàrem especialitzar en transformar les calderes de calefacció central que funcionaven amb llenya o carbó en calderes de gas ciutat.

L'any 1962 Casa Jové instal.la seva primera caldera a Espanya, i l'any 1965 vam ser nomenats Servei Tècnic Oficial de la marca Saunier Duval per la província de Barcelona, convertint-nos en un dels serveis tècnics oficials amb més antiguitat d'Espanya.

L'any dels Jocs Olímpics de Barcelona (1992), Casa Jové va ser nomenada Col.laboradora oficial del Comitè Olímpic, obtenint el reconeixement d'aquest organisme tant per qualitat del producte com per l'excel.lent atenció post-venda.

Casa Jové, Servei Tècnic Oficial de calderes i climatització.
Continuem a prop teu a Major de Sarrià, 69 (BCN)
www.acj.es - 93 252 38 62.


No hay comentarios:

Publicar un comentario